Træning og genoptræning

En af de mest effektive måder at undgå fremtidige smerter og lindre nuværende, er gennem individuel tilpasset genoptræning.

Fokus Fysioterapis klinik består af et behandlingsrum, og en mindre træningssal, som bruges til træning og genoptræning. Hvis fysioterapeutisk træning med MTT udstyr indgår i dit behandlingsforløb, er det her, at du vil udøve træningen.

Træningen kan foregå som en del af en behandlingskonsultation. Enten før, under eller efter.  Aftales individuelt.   Der findes god mulighed for selvtræning efter aftale. 

Læs om mine generelle behandlingsmetoder og teknikker.

Holdtræning

Herretræning (60+)

Selvtræning

Hvad tilbyder jeg inden for træning og genoptræning?

Medicinsk Trænings Terapi-udstyr muliggør aflastet træning, så den kan gennemføres med lave dosseringer til tungere træning med funkionelt krævende bevægelsesmønstre.

Træningsudstyr

Holdtræning

Holdtræning kan tilbydes, hvis der er efterspørgsel på mere end 4 personer.  Så kan jeg oprette dette for en periode. 

Fysioterapeuten er tilstede under holdtræningen, og hjælper med at korrigere, vejlede og tilpasse nye øvelser til dig, når du har forbedret dig.

Selvtræning

Der findes mulighed for Selvtræning, hvor du efter et individuelt instrueret træningsprogram, har mulighed for at træne på egen hånd.

Vær opmærksom på, at der ikke kan selvtrænes uden aftale forud, og at det skal ske uden for holdtiderne, men inden for klinikkens almindelige åbningstid.

Træning og genoptræning styrker din krop og forebygger skader

Der er nogle mennesker, som tror, at fordi man har smerter i kroppen, så må man ikke træne. I visse tilfælde er det også sandt, men træning kan netop også være vejen til lindring for en lang række fysiske gener.

Det er vigtigt, at du går til en fysioterapeut, hvis du oplever akutte eller kroniske smerter i dine muskler og led. Fysioterapeuten vil kunne give dig en korrekt diagnose på din smerte, og derigennem anbefale og vejlede dig i, hvilke muskler og hvilke træningsmetoder, du bør anvende for at styrke din krop.

En krop i god fysisk form har nemmere ved at modstå problemer. Kombination af styrketræning og kredsløbstræning i løbet af ugen er optimalt.

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Du behøver ingen henvisning fra egen læge, for at få behandlet dine rygsmerter hos os. Fokus Fysioterapi er ikke underlagt overenskomst med den offentlige sygesikring, men der gives tilskud til behandling og træning via Sygeforsikring Danmark.

Flere forsikringsselskaber og sundhedsaftaler dækker enten delvist eller fuldt prisen for din behandling – forhør dig hos dit selskab.

Hvis du vil se vores priser, kan du klikke dig videre til vores pris-side via linket nedenfor.